Menu

Hírek

Már csak pár nap a jelentkezési határidő – csendes hét 2017

Kedves Testvérek!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a TeSz 2017. évi csendes hetére Pányokra.

További hírek, adatok, a meghívón és a jelentkezési felületen olvashatóak.

Korlátozott számban lehetőségünk lesz külön szobát biztosítani házaspárok számára, melyet a jelentkezés során tudnak igényelni.

LETÖLTHETŐ MEGHÍVÓ

JELENTKEZÉSI FELÜLET

Szeghalmi Körzeti tábor 2017.06.27-07.01.

A Szeghalmi Baptista Körzetben hosszú évek óta tartunk táborokat gyermekeinknek, ifjainknak. Hívogatunk nem hívő háttérből érkezőket is. Ilyenkor közel 100 táborozó van együtt bérelt táborhelyen Szeghalomhoz közel, kint a természetben. Ennek ideje az idén 06.27-07.01. kedd-szombat közé esett.

Az itt elhangzott igehirdetések:

Állj meg nap! – Gyermekevangélizáció

 

Mint a csillagok a világban – Evangélizáció

 

Ezékiás gyógyulása – Gyermekevangélizáció

Megjelent a Szövetség újság 2017.II. száma

Megjelent a Szövetség újság 2017.II. példányszáma. A megrendelők számára már postáztuk. A magyarországi olvasók egy csekket találnak az újságban, melyen önkéntes adományaikat juttathatják el hozzánk. Ez természetesen senki számára nem kötelező.

Az újság  megrendelhető, lemondható, a megrendelt darabszám módosítható a tesz.kozhasznu@gmail.com elektronikus postacímen.

Okányi Református Gyermektábor 2017.06.20.

Az Okányi Református Gyülekezet évek óta szervezi gyermektáborait nyaranta. Minden évben megtisztelnek azzal, hogy egy napra meghívnak testvérekkel, gyermekeimmel együtt, hogy szolgáljunk közöttük Igével, kézműves foglalkozással, énekkel, bizonyságtétellel.

Az ott elhangzott reggeli áhítat:

 

A délutáni előadáson leadott vetítés letölthető változata:

Okány-2017.06.20.-Tékozló-fiú

Mikepércs 2017.05.28.

Mikepércsen évek óta összegyűlnek testvérek, hogy az Úrral és egymással közösségben lehessenek. Május 28-án vasárnap délután ott is a dicsőítésről szóló alaptanításomat mondtam el közöttük, egészen más stílusban, mint Békéscsabán délelőtt:

 

Békéscsaba 2017.05.28.

A Békéscsabai Reménység Gyülekezet kért fel igét hirdetni istentiszteleti alkalmára.

Az itt elhangzott igehirdetés a dicsőítésről szól, melyet az alaptanítások között tartok számon, tehát nagyon fontosnak és alapvetőnek tartok:

Showing 1 to 0 of 292 results
  FEL