Menu

Hírek

Jelentkezés a TeSz 2017. évi őszi csendesnapjára

Kedves Érdeklődők!

A Testvéri Szövetség 2017.10.14-én 9,00 órától tartja Őszi Csendesnapját Vésztőn, a Kossuth út 43. sz. alatt, a Sinka István Művelődési Központban.

A részvétel jelentkezéshez kötött. A jelentkezési felület csak a tesz.net oldalról érhető el.

A meghívó, a térkép és a jelentkezési felület az alábbi hivatkozásokon érhető el:

Meghívó

Térkép

Jelentkezés

Méltó a Bárány IFI tábor – Gál Lajos és Borzási Pál igehirdetései (videó)

Több erdélyi baptista gyülekezet ifjúsága találkozott 2017 augusztusában a Beszterce megyei Harina községben, egy román baptista gyülekezet Speranta keresztyén táborában.

Gál Lajos testvér két este hirdette az evangéliumot ezen a héten. Az erről készült videókat tekinthetik meg az alábbiakban.

Borzási Pál testvér pedig egy hét részes sorozat keretében végig vette a Jelenések könyvét a héten. Ezt az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthetik meg:

Borzási Pál előadásai a Jelenések könyvéről

 

Csongor, Házaspáros hétvége – ifj. Pocsai Sándor és Gál Lajos igehirdetései (videó)

A Csongori (Kárpátalja) Református Gyülekezet 2017.07.20-23 között tartotta meg éves házaspáros hétvégéjét. Az itt elhangzott előadások, igehirdetések tekinthetőek meg az alábbiakban:

ifj. Pocsai Sándor – Egymásról gondot viselni

Gál Lajos – Kapcsolatunk hatása gyermekeinkre

ifj. Pocsai Sándor – A kapcsolatok hatása a szolgálatra

Gál Lajos – A megtérés földi szempontjai

Gál Lajos – A megtérés mennyei szempontjai

Kis Zoltán (Bihardiószeg-Erdély) igehirdetése Jónás hálaadó imájáról

2017.09.17-én a Szeghalmi Baptista Gyülekezet hálaadó napján Kis Zoltán testvér hirdette az Igét Jónás könyve 2. része alapján. A mély gondolatokkal áthatott, személyes példákkal színesített üzenetet az alábbiakban hallgathaja meg, vagy töltheti le.

Boncidai János igehirdetései

Boncidai János testvér a Kalotaszentkirályi (Erdély) Baptista Gyülekezet vezetője. 2017.09.09-én és 10-én a Szeghalmi Baptista Körzet vendégei voltak a kalotaszentkirályi testvérek, akikkel testvérgyülekezeti kapcsolatot ápolnak hosszú évek óta. A találkozó során Boncidai testvér egy-egy építő, és igen mély igehirdetéssel szolgált Szeghalmon, illetve a Filadelfia Baptista Gyülekezetben, Berettyóújfaluban. A továbbiakban e két igehirdetést hallgathatják meg.

 

 

Cím: Mikor együtt lakoznak az atyafiak

 

Cím: Isten keze

 

Showing 1 to 0 of 315 results
  FEL