Adományozás, tagdíjbefizetés

Ezen az oldalon lehetősége nyílik adományok és pártoló illetve rendes tagdíjak befizetésére. Az adományozás/tagdíjfizetés menete egyszerű, megegyezik egy internetes vásárláséval. Adatai biztonságban vannak.

Ha első ízben adakozik, kérem olvassa el az alábbi tájékoztatót. Ha mindennel tisztába van, akkor kattintson az „Adományozás/Tagdíjbefizetés” gombra.

A fizetési rendszer automatikusan létrehoz egy felhasználói fiókot minden befizetőnek, melynek jelszavát e-mailban közli, „Támogatási rendszer – belépési információk” címmel. Érdemes a kapott jelszót megváltoztatni az első belépést követően. A felhasználói fiók azért hasznos, mert abba belépve bármikor újra láthatja korábbi befizetéseit, így például saját felhasználói fiókjában utána járhat annak, hogy az adott évben (vagy bármikor korábban) befizette-e pártolói tagdíját.

Lehetősége van ismétlődő fizetést választani. Ebben az esetben, az első adomány befizetését követően, automatikusan, havi rendszerességgel von le a rendszer további 24 alkalommal az első befizetés szerinti összeget. Az ismétlődő bankkártyás fizetést bármikor lemondhatja, s onnantól további terhelések nem történnek.

Kérjük, hogy az adományozási felület „Megjegyzés” rovatába mindenkor írja be, hogy milyen céllal fizette be az összeget. Ez különösen a pártoló, illetve rendes tagdíjak esetében fontos, hogy az Egyesület jóvá tudja írni az adott év tagdíját a tagoknak.

Kérjük, hogy munkabér támogatásához küldött adományát ne ezen a felületen fizesse be, hanem azt vagy az Egyesület bankszámlájára (11733003-20119502) fizesse be banki átutalással, vagy személyesen adja oda az Egyesület megbízottjának.

Köszönjük adományát!