Tagdíjbefizetés illetve adományozás menete

Ezen az oldalon görgessen a “tagdíj”, illetve az “adományozás” címszavakhoz annak megfelelően, hogy mit kíván befizetni. A fizetés menete hasonlít egy internetes vásárláshoz.
A TeSz Egyesület éves tagdíjának, illetve pártoló tagdíjának (jelenleg 2 000 Ft/fő) befizetése esetén válassza ki, hogy hány személy után fizet. / Ezután meg kell adnia alapvető adatait. / Ha több személy (pl. családtagjai) után fizeti be a tagdíjat, akkor be kell írnia az ő nevüket is az erre a célra kialakított felületre. / Ezt követően létre kell hoznia egy saját felhasználói fiókot, melyen keresztül bármikor nyomon követheti korábbi befizetéseit. / Az adattovábbítási nyilatkozat elfogadása után a fizetés gombra kattintva eljut a SimplePay fizetései felületére, ahol bankkártyája adatait megadva ugyanúgy fizethet, mint bármilyen internetes vásárlás esetén.
Ha adományt szeretne küldeni az Egyesületnek, akkor görgessen az oldalon lejjebb, az “adományozás” címszóhoz. / Válassza ki az adományozni kívánt összeget. / Adja meg személyes adatait. / Ezt követően létrehozhat saját felhasználói fiókot is a jelölőnégyzet kitöltésével, melyen keresztül bármikor nyomon követheti korábbi befizetéseit. / Az adattovábbítási nyilatkozat elfogadása után a fizetés gombra kattintva eljut a SimplePay fizetései felületére, ahol bankkártyája adatait megadva ugyanúgy fizethet, mint bármilyen internetes vásárlás esetén.
Köszönjük támogatását!

Tagdíj

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Az egyesület tagjai és pártoló tagjai ezen a felületen fizethetik be éves hozzájárulásukat.

Ft
Personal Info

Terms

Donation Total: 2 000Ft

Adományozás

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Honlapunkon névtelen bankkártyás adományozásra nyílt lehetőség, mellyel támogathatja a Testvéri Szövetség sokrétű tevékenységét.

Ft
Personal Info

Terms

Donation Total: 500Ft