Posted on

Szövetség újság 2023.IV. / FONTOS VÁLTOZÁSOK JÖVŐRE!

Kedves Olvasóink!

Megjelent a Szövetség újság idei utolsó száma, ami hamarosan postázásra kerül a terjesztők és az egyéni olvasók számára.

Ezzel egy időben elektronikusan is megjelentetjük a 2023.II. számot, amit lapozható formátumban ide, letölthető formátumban ide kattintva érhetnek el.

Az újság megjelentetésében 2024. év közepétől változás áll be, ezért kérem, hogy a terjesztők és az újság iránt érdeklődők olvassák el az alábbi tájékoztatót:

Tisztelt Terjesztőink és Egyéni Olvasóink!

A Testvéri Szövetség több, mint 20 éve jelenteti meg negyedévente folyamatosan a Szövetség újságot, térítési díj nélkül, a testvérek adományaiból. A 10 tagú szerkesztőség igyekszik időszerű és örök érvényű üzeneteket közre adni tanulságos és olvasmányos formában, olvasóink lelki épülésére és megelégedésére. Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt években 820 példányban terjeszthettük az újságot, melynek egy jelentős része a határon túli magyarsághoz is eljut. Köszönjük olvasóink hűségét, és adományait!

A 21. század kihívásaival és lehetőségeivel szembenézve arra az elhatározásra jutottunk, hogy újságunkat a 2024.II. számtól, azaz fél év múlva elektronikus formában is megjelentetjük. Ez azt jelenti, hogy azok, akik a jövőben elektronikusan igénylik az újságot, a TeSz honlapján, facebook oldalán, a pártoló tagok pedig ezek mellett hírlevél formájában juthatnak hozzá. Ezeknek a megrendelőinknek nincs más tennivalójuk, mint figyelemmel kísérni az imént említett online felületeinket, vagy belépniük pártoló tagjaink sorába, hogy megkaphassák az elektronikus újságot a negyedévente kiküldött hírlevelünkkel együtt. Akik az elektronikus megjelenést választják, azok számára a 2024.II. példányszámot papír formátumban már nem kézbesítjük. Akik viszont szeretnék továbbra is papír alapon megkapni az újságot, amit szívesen biztosítunk a jövőben is, azoknak ezt jelezniük kell legkésőbb 2024.06.16-ig. Az egyéni olvasók, akik csak egy példányt kapnak, a lenti elérhetőségek egyikén ezt könnyen megtehetik, a terjesztők számára viszont, akik másoknak adják tovább a címükre érkező újságokat, ez többletfeladatot jelent. Tisztelettel kérjük a terjesztőket, hogy azok körében, akik számára tovább adják a kiadványt, mérjék fel a papír formátumú újság iránti szükségletet, és jelezzék ezt felénk az igényelt új példányszám megadásával. Ha esetleg változik a postai cím, vagy a terjesztő személye, ahová és akinek az újságot küldenünk kell, akkor természetesen ennek megadását is várjuk az alábbi elérhetőségek egyikén:

Elektronikus levélben (amennyiben lehetséges, ezt a módot válasszák): [email protected]

A TeSz honlapjának kapcsolattartási felületén: https://tesz.net/kapcsolat/

SMS-ben (telefonhívást csak akkor kezdeményezzenek, ha feltétlenül szükséges): +36-20/886-38-63

Postai úton: Testvéri Szövetség Egyesület 5520 Szeghalom, Táncsics u. 18/1.

Az elküldött üzenetekben kérjük megadni a nevet, a postázási címet, telefonszámot, ha van email címet és az igényelt példányszámot.

Pártoló tagként a www.tesz.net oldalon lehet belépni, a „pártoló tag belépés” menüpontra kattintva. Az éves tagdíj 2 000 Ft/év, amit az „adományozás” menüpont alatt lehet befizetni. Ebben az esetben a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, hogy „pártoló tagdíj”. Ugyanezen menüpont alatt lehet adományokat is eljuttatni hozzánk, amit ez úton is köszönünk.

Továbbra is várjuk olvasóink írásait, amit azok megvizsgálása után megjelentetünk.

Áldott karácsonyi ünneplést és Istentől gazdagon megáldott új évet kíván a Szövetség újság Szerkesztősége!