Posted on

Szövetség újság – bevezető

A Szövetség újság 2003 óta jelenik meg folyamatosan, követve az 1990-es években havonta megjelenő Megújulás c. keresztyén fjúsági lap (később  folyóirat) szellemiségét. Az újságban tanítások, bizonyságtételek, áhitatok, könyvajánlók, aktuális hírek jelennek meg. Általánosan elmondható, hogy negyedévi rendszerességgel veheti kezébe az olvasó.

A megjelenés után interneten is elérhető, és PDF változatban letölthető. Alapvetően kétoldalas nyomtatásra készül, azaz kinyomtatva (fekvő A4, minden 2. lapot az előző hátuljára) összeállítható belőle az újság.

A folyóratot a Testvéri Szövetség Egyesület adja ki.

Önkéntes adományokból tartjuk fenn, és minden érdeklődőnek térítésmentesen megküldjük. Várjuk olvasóink leveleit, írásait a terjesztés címére.

A terjesztés – megrendelés a Testvéri Szövetség Egyesület címén: 5520 Szeghalom, Táncsics u. 18/1

vagy a

[email protected] e-mail címen.

Aki egyetért az újság szellemiségével, célkitűzéseinkkel, és támogatni szeretné az újság kiadását az az Egyesület OTP Bank-nál vezetett 11733003-20119502 számlaszámra történő befizetéssel, átutalással teheti meg. Minden adományt köszönünk!

Itt a honlapunkon évekre lebontva találhatók meg az eddig megjelent számok, de egyszerre is megjeleníthetők a „Mind” menüpont alatt.

Minden kedves olvasónknak jó böngészést, olvasást és a hitben növekedést, erősödést kívánunk!